Co má vědět správný Čech 111 velkých vyprávění o malé zemi - Vaněček, Michal (Bambook, 2017)
Znáte celou českou hymnu a kolik má slok? Víte, jaké jsou naše státní symboly a co znamenají? Kolik máme státních svátků a proč je slavíme? Nebo kteří Češi a jaké vynálezy se celosvětově proslavili? V této knížce se dozvíte odpověď nejen na tyto otázky, ale také spoustu dalších zajímavostí.
Keywords: Encyklopedie a naučná