Dětský výtvarný projev V pedagogické praxi - Pugnerová, Michaela (Grada, 2022)
Seznamte se s interpretací dětských kreseb a možnostmi jejího praktického využití pro pedagogickou a speciálně-pedagogickou praxi.
Keywords: Psychologie a pedagogika; Pedagogika; Speciální pedagogika