Odhalte své silné stránky! Zjistěte, co ve vás je - Hofert, Svenja (Grada, 2016)
S pomocí této knihy odhalíte, jaké jsou vaše silné stránky, a zjistíte, jak je rozvíjet a využívat v práci i soukromí či jaké povolání je vám šité na míru. Ať už si teprve vybíráte svou profesi, nebo uvažujete o změně zaměstnání či o podnikání, tato knížka bude vaším nejlepším rádcem.
Keywords: Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace