Mrtvé ženy - Martin, Štefko (Golden Dog, 2020)
Sandra. Melissa. Jayne. Michelle. Nebo alespoň její část. Jména přibývají. Detektiv Hank Giorgio řeší čtyři případy, které spojuje jeden faktor - na začátku byla mrtvá žena. Jeho zběsilému tempu vyšetřování a jedinečným deduktivním schopnostem možná nestačí jeho kolegové, ale bude to dost na to, aby zabránil dalším obětem?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery