Nepozornost, hyperaktivita a impulzivita Zápory i klady ADHD v dospělosti - Jucovičová, Drahomíra (Grada, 2017)
Potýkáte se i vy s diagnózou ADHD? Máte někoho takového ve svém okolí? Pokud ano, je tato publikace určena právě vám. Autorky si daly za cíl dovést hyperaktivní dospělé k sebepoznání, naučit je ovlivňovat negativa hyperaktivity a posilovat její pozitiva tak, aby byli v životě šťastní a úspěšní.
Keywords: Psychologie pro každého