Magický autobus - Kopl, Petr (Bambook, 2017)
Co se s námi stane, když zapomeneme na svoje sny? Ovládnou nás paní Bankovka a pan Lunapark. Z jejich spárů nás pak může zachránit jedině magický autobus. Kampak nás zaveze? A kdo ho řídí? Kniha nejen pro dětské čtenáře vychází v nápadité grafické úpravě populárního komiksového ilustrátora Petra Kopla a s předmluvou herce Václava Kopty.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy