Kurz právní sebeobrany - Januš, Jan (Grada, 2016)
Kniha vychází z úspěšného seriálu LN a jejich pravidelné přílohy Právo a justice. Ve 30 lekcích nabízí právní vodítka ke každodenním situacím. Pomůže při řešení dopravních přestupků i vztahů se sousedy. Poradí jak na stavební úřad nebo špatně pracující řemeslníky. Využívá zkušeností právníků a vychází z praktického pohledu na věc.
Keywords: Právo