Hlavu vzhůru, chlap(c)i! Osvobozený muž - stručně, jasně a výstižně - Mikulková, Milena (Grada, 2017)
Tato kniha je pro všechny muže, kteří nepřestávají hledat, PROČ a JAK být správným mužem, manželem a otcem. Autorku k sepsání inspirovaly stovky příběhů jejích klientů - mužů, kteří našli odvahu a vydali se na cestu k sobě - s odvahou a nadějí. Kniha volně navazuje na její předchozí dílo Hlavu vzhůru, rodiče!
Keywords: Rady pro rodiče