Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory 2., zcela přepracované a doplněné vydání - Navrátil, Leoš (Grada, 2017)
Učebnice pro studenty bakalářského programu lékařských a zdravotně sociálních fakult a vyšších odborných škol se zdravotnickým zaměřením. Aktualizovaná a zcela přepracovaná publikace, která je nezbytná pro absolvování studia.
Keywords: Ostatní nelékařské profese; Zdravotnický asistent; Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník; Laborant; Nutriční terapeut