Móda v kruhu času Retro - 200 let inspirací - Burianová, Miroslava (Grada, 2016)
Málokdo si uvědomí, že slečna, kterou právě potkal v metru, je oblečena v šatech, které si koupila včera v jednom z obchodních domů, ale jejichž prakticky totožnou obdobu si mohla oblékat její babička. Výpravná publikace vedle sebe postaví historické oděvy a současné šaty z módních kolekcí.
Keywords: Umění a kultura