Terapeutické využití tejpování - Kobrová, Jitka (Grada, 2017)
Kniha navazuje na předchozí úspěšnou publikaci s názvem Terapeutické využití kinesio tapu. Tejpování je v současnosti jedna z nejpopulárnějších metod ve fyzioterapii, rehabilitačním lékařství a také v terapii sportovců.
Keywords: Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník