Lymfotaping Terapeutické využití tejpování v lymfologii - Kobrová, Jitka (Grada, 2017)
Lymfotaping přináší žádaný a efektivní doplněk ke standardní léčbě otoků. Kniha se zabývá problematikou poúrazových a pooperačních otoků, ale také lymfedémy, včetně možnosti alternativních drenážních cest lymfotapem.
Keywords: Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník