Školnice Valerie odhalena - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2017)
Pozor! Krásná školnice je opět v akci. Učitelé dostávají pěkně zabrat, úplně se mění před očima. Už tolik nekřičí, písemky ubývají. Co je za tou podivnou proměnou? Kdo dětem pomáhá? Martin už je záhadám na stopě. Odhalte také Valeriino tajemství! Další vyprávění Zuzany Pospíšilové volně navazuje na knihu Školnice Valerie v podezření.
Keywords: Příběhy, deníky