Otto Katz - André Simone očima své manželky Ilsy Ilsa - Hojdar, Jaroslav (Grada, 2017)
Historik Jaroslav Hojdar předkládá netradiční pohled na jednu z nejrozporuplnějších a nejtajemnějších postav české novodobé historie - Otto Katze alias André Simona.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy