Můj psí život - Bígl Bertík znovu na scéně - Čáp, Martin (Cosmopolis, 2018)
Pokračování úspěšného psího "deníčku". Náš oblíbený psí hrdina Bertík se stane otcem, což je situace, která přináší další humorné i dojemné příběhy.
Keywords: Česká klasika; Humor, satira