Příchozí 5 - Neutrální zóna - Poklop, Vladimír (Kopp, 2022)
Alan se překvapivě rychle zabydluje v nové organizaci a získává důvěru její představené. Zjišťuje, že moc je pro něj přitažlivější, než očekával. Díky svým schopnostem si rychle buduje pozici, což vyvolává nevraživost ostatních členů Rady. Objevuje náznaky, že kromě Paměťníků existuje ještě někdo další, kdo stojí vedle této mocné organizace, sleduje její aktivity a nebojí se ji vyzvat na souboj. Někdo, jehož schopnosti se zdají být větší než jejich. Nikdo z nich přitom netuší, že už byl najat zabiják, který je má všechny tři zlikvidovat...
Keywords: Sci-fi, fantasy