V soukolí okřídleného šípu Zákulisí automobilky Škoda pohledem tří generací rodiny Hrdličků - 2., rozšířené vydání - Králík, Jan (Grada, 2016)
Dramatické příběhy tří generací rodiny Hrdličků, kteří svůj život spojili s mladoboleslavskou automobilkou. Kniha osvětluje zákulisí známých i zcela neznámých skutečností, které ovlivnily současný vývoj automobilového průmyslu v ČR.
Keywords: Retro