Prodávejte jako ti nejlepší! Osvědčené tipy a triky pro prodejce a obchodní zástupce - Konopáč, Miroslav (Grada, 2016)
Každý z nás má na výběr! Buď si bude na všechno přicházet sám a smíří se s pomalým pokrokem a mnoha neúspěchy, nebo se bude učit od ostatních, a bude tak díky této publikaci o krok napřed. Autor prozrazuje časté prodejní chyby a nejlepší způsoby prodeje, ke kterým dospěli nejzkušenější prodejci.
Keywords: Obchod a prodej