Francois Mitterrand Osud velkého muže na pozadí dějin Francie - Syruček, Milan (Grada, 2016)
Rok 2016 je rokem Françoise Mitterranda: uplývá v něm sto let od jeho narození a dvacet let od jeho smrti. Jaký byl? Milan Syruček zasazuje osud Françoise Mitterranda na pozadí dějin Francie 20. století a odhaluje dosud málo známá fakta jak o prezidentovi, tak o zemi, jíž vládl.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy