Jídlo není nepřítel - Jendruchová, Michala (Grada, 2020)
Anorexie jako závažná porucha příjmu potravy je alarmujícím fenoménem dnešní doby. Autorka knihy, která si sama peklem anorexie prošla, čtenářům předkládá autentické výpovědi lidí, kteří bojují s poruchou příjmu potravy, i vyjádření jejich blízkých. Vše doplňuje pohled psycholožky se specializací na PPP.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Zdraví a životní styl