WordPress od základů k profesionálnímu použití - Laurenčík, Marek (Grada, 2021)
Publikace vás naučí pracovat s uživatelsky přívětivým redakčním systémem, který vám pomůže vytvořit krásné webové stránky, blogy nebo jiné aplikace a spravovat je při jejich provozu.
Keywords: Internet, komunikace, sítě