Aplikovaná psychologie Vybraná témata - Kučírek, Jiří (Grada, 2017)
Vztah aplikované psychologie a psychologie jako takové lze připodobnit ke vztahu mezi užitým uměním a uměním obecně. Monografie mapuje uplatňování teoretických psychologických poznatků při praktické činnosti, například v oblasti sociálně psychologického výcviku nebo ve zcela nových oborech lidské činnosti včetně IT, inovací a tvůrčího myšlení.
Keywords: Psychologie a pedagogika; Psychologie