Papír s duší vintage - Janečková, Patricia (Grada, 2017)
Autorka spojuje oblíbenou práci s papírem se stylem označovaným jako "vintage". Poradí, jak co nejlevněji, či dokonce zcela zdarma, získat materiál na vytvoření krásných nezbytností v tomto stylu zašlých časů.
Keywords: Umění a kultura; Výtvarné techniky