Soundtrack v hlavě - Jon, Acuff (Nakladatelství Audiolibrix, 2021)
Myšlenky se vám v hlavě přehrávají stále dokola jako ohraná písnička? Vaše hlava je jedna nekonečná zaseklá deska? "Zacyklili" jste se natolik, že nejste schopni jít za svými cíli? Máte toho už dost? Myšlenky jsou váš vnitřní soundtrack. A pokud je neovládáte, ovládají ony vás. Hudba totiž nepřestane hrát. Budete jen poslouchat nahrávky, které vás potáhnou dolů místo nahoru. Je na čase s tím něco udělat. Protože když si sami zvolíte nahrávky, kterým budete naslouchat, dokážete cokoliv, co si umanete. --- "Uvědomte si pravou podstatu svých myšlenek - jsou vaším osobním playlistem, který vás provází celý život." --- "Zjistěte, jak z přílišného přemýšlení udělat mocný nástroj." • ovládněte své myšlenky • zbavte se negativních vnitřních monologů, které vám jen vysávají energii • vytvořte si symboly a tlumicí techniky • obraťte pokažené nahrávky ve svůj prospěch • udělejte víc práce díky správným nahrávkám • namixujte si ten pravý osobní playlist!
Keywords: Psychologie