Principy radiační ochrany v nukleární medicíně a dalších oblastech práce s otevřenými radioaktivními látkami - Kubinyi, Jozef (Grada, 2018)
Ucelená publikace na téma radiační ochrany je nepostradatelná pro pracoviště nukleární medicíny, lékaře, radiologické fyziky, radiologické asistenty, sestry, farmaceuty, farmaceutické asistenty a studenty všech oborů zabývajících se otevřenými zářiči.
Keywords: Ostatní lékařské obory