Síla pozitivního přístupu 10 pravidel, jak naplnit svůj život a práci pozitivní energií - Gordon, Jon (Grada, 2016)
Vydejte se na inspirující jízdu a odhalte tajemství, jak dosáhnout skutečného úspěchu a spokojenosti. V poutavém příběhu najdete návod, jak překonat nepříznivé okolnosti a dostat ze sebe i z druhých to nejlepší.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení