Komunikace v ošetřovatelské praxi - Zacharová, Eva (Grada, 2016)
Komunikace je důležitou součástí kvalitního profesionálního chování sester a dalších zdravotnických pracovníků. Publikace proto přináší základní oblasti sociální komunikace mezi zdravotnickým pracovníkem a pacientem.
Keywords: Psychologie a komunikace