Kůže šití, opravy a výrobky - Bothe, Carsten (Grada, 2017)
Názorný průvodce výběrem, šitím, opravami kůže. V první části knihy jsou popsány pomůcky a základní způsoby šití, nýtování a zdobení kůže. Druhou část tvoří postupové návody na vlastnoruční zhotovení opasku, vodítka na psa, závěsného pouzdra na řemen, pouzdra na nůž a revolver.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Výtvarné techniky; Řemesla