Chirurgie ruky 2., aktualizované a doplněné vydání - Pilný, Jaroslav (Grada, 2017)
Další vydání velmi úspěšné publikace, která zajímá chirurgy, traumatology, ortopedy, neurochirurgy, plastické chirurgy, dále neurology, radiology, anesteziology a rehabilitační pracovníky. Kniha má bohatou obrazovou dokumentaci.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie