Školnice Valerie v podezření - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2017)
Tahle škola není normální! Nikdo do ní nechce chodit. Ať děláte co děláte, učitelé znají jen poznámky a jedinou známku - pětku. Když se tu ale objeví školnice Valerie, najednou je všechno jinak. Zdá se, že ta veselá kráska s vytetovaným netopýrem na zápěstí není v téhle nemožné 5. ZŠ náhodou.
Keywords: Příběhy, deníky