Zimní škola v přírodě Tajemné stopy - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2017)
Takové dobrodružství na horách nikdo nečekal! Kromě lyžování a sáňkování děti na zimní škole v přírodě zaměstnají i záhady - sáňky jezdící samy po svahu a obrovské stopy v čerstvě napadlém sněhu, které se dělají samy od sebe. Komu asi patří?
Keywords: První čtení