Řím Pozdvižení v Pompejích - Válková, Veronika (Bambook, 2017)
Další Bářino napínavé putování časem. Tentokrát kouzelný atlas přenese Báru do starého Říma v době otroctví. Bára pomalu zjišťuje docela překvapivé věci o běžném životě Římanů a postupně je zapletena do velké záhady ztracených klíčů...
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy