Husité Dobrodružství s práčetem - Válková, Veronika (Bambook, 2017)
Dobrodružná cesta dvanáctileté Báry za husity do Tábora. S mladičkým bojovníkem, práčetem Borkem, dětem vnesou jasno do historie husitského hnutí.
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy