Rudolf II. Spiknutí - Válková, Veronika (Bambook, 2016)
Tentokrát atlas Báru přenese na dvůr císaře Svaté říše římské, českého, uherského a chorvatského krále a rakouského arcivévody Rudolfa II. Habsburského. Za jeho vlády v Praze s příchodem věhlasných alchymistů, umělců a astrologů vzkvétaly věda i umění.
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy