Karel IV. Únos v Paříži - Válková, Veronika (Bambook, 2016)
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s ní za Karlem IV.
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy