Pečovatelství 2. díl Učebnice pro obor sociální činnost, 2., doplněné vydání - Mlýnková, Jana (Grada, 2017)
Učebnice základního předmětu oboru sociální činnost se zaměřením na budoucí pečovatele a pečovatelky je zpracovaná podle témat probíraných v předmětu pečovatelství.
Keywords: Sociálně zdravotnický pracovník