Pečovatelství 1. díl učebnice pro obor sociální činnost, 2., doplněné vydání - Mlýnková, Jana (Grada, 2016)
Učebnice předmětu Pečovatelství pro obor sociální činnost se zaměřením na práci odborných pečovatelek. Zaměřuje se na charakteristiku pečovatelství, etiku práce pečovatele a osobnost. Stěžejní částí je aktivní vyhledávání potřeb klientů a jejich saturace s ohledem na věkové spektrum a schopnosti.
Keywords: Sociálně zdravotnický pracovník