Andílkovo vánoční putování - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2016)
Jak může mít někdo tolik smůly? To přece není spravedlivé! Křehký Andílek musí na své zimní pouti překonat hodně strastiplných překážek. Nechte se okouzlit půvabnými ilustracemi a ponořte se do vánočního příběhu o naději a přátelství, který skrývá jedna krásná vánoční ozdoba.
Keywords: Pohádky