Zbavte se nepořádku jednou provždy stačí 10 minut denně - Chandra, Sheila (Grada, 2016)
Odhalte jednoduchý a chytrý princip, se kterým už nikdy nebudete muset věnovat úklidu více než 10 minut denně! S touto knihou se naučíte zorganizovat si věci a prostor tak, abyste se v něm cítili dobře, bez stresu a spokojeně. Váš domov bude konečně sloužit vám, namísto abyste vy sloužili jemu.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení; Životní styl