Právní vztahy k dřevinám praktický průvodce - Tuháček, Miloš (Grada, 2016)
Kniha poskytne komplexní praktické právní rady vlastníkům a správcům dřevin, vlastníkům lesů, občanům, ekologickým spolkům i obecním samosprávám, jak realizovat svá práva a plnit své právní povinnosti a jak se zapojovat do ochrany dřevin.
Keywords: Právo