Motivační prvky při práci se seniory 2., přepracované vydání - Klevetová, Dana (Grada, 2017)
Stáří. Stále živé téma, které je plné dalších výzev a zjištění. Již dávno neplatí, že by se měl starý člověk uchýlit do ústraní a stáhnout se ze společenského života. Aktivní prožití stáří naopak nabízí benefity po stránce fyzické, psychické i sociální.
Keywords: Gerontologie; Sociálně zdravotnický pracovník