WC Pocket Revue - Hybner, Boris (Grada, 2016)
Podle Borise Hybnera není nutné brát život se stomií vážně. Stomikem se může stát kdekdo, ale vyrovnat se s tím a umět se stomií žít se naučí jen někteří. Návod, jak na to, najdete v jeho knize příběhů.
Keywords: Medicína pro veřejnost