Psychický vývoj dítěte a výchova Jak porozumět socializačním obtížím - Jedlička, Richard (Grada, 2017)
Publikace se zabývá psychickým vývojem dětí od doby ještě před narozením až do problémového období dospívání. Poukazuje na to, jaké možnosti a limity má výchova v rámci rodiny i školy vzhledem k individuálním zvláštnostem dětí.
Keywords: Psychologie odborná