Atletika cesta na vrchol - Erben, Eduard (Grada, 2017)
Sportovní osudy špičkových atletů, kteří reprezentovali a reprezentují Českou republiku na mezinárodních kolbištích od konce devadesátých let minulého století, si můžete připomenout na krásných fotografiích i v zajímavých textech, vycházejících z osobních zpovědí sportovců.
Keywords: Sport; Memoáry, osobnosti a osudy