Speciální pedagogika 2., aktualizované a doplněné vydání - Slowík, Josef (Grada, 2016)
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaných do společnosti. Publikace přináší základní přehled o oboru speciální pedagogika.
Keywords: Pedagogika; Speciální pedagogika