Moderní německá konverzace pro každý den - Michňová, Iva (Grada, 2016)
Chcete suverénně konverzovat na nejrůznější témata? Chcete používat fráze jako rodilí mluvčí? Knížka věnuje pozornost výrazům současné mluvené němčiny, které se opravdu používají a které v jiných učebnicích většinou nenajdete. Díky knížce budete přirozeně komunikovat v německém jazyce, a navíc vás to bude bavit!
Keywords: Němčina