Práce a peníze Jak práce a peníze ovlivňují naše jednání - Farkačová, Lenka (Grada, 2025)
Jak peníze a práce skutečně ovlivňují váš život - často jinak, než si myslíte. Tato kniha vám otevře oči. Spojuje klasickou i behaviorální ekonomii s psychologií, aby vám ukázala, proč pracujeme, jak přemýšlíme o penězích - a proč se často necháváme nevědomky ovlivňovat.
Keywords: Ekonomie; Osobní a rodinné finance