Projektový management Systémový přístup k řízení projektů - 3., aktualizované a rozšířené vydání - Svozilová, Alena (Grada, 2016)
Již třetí vydání publikace je komplexním průvodcem pro všechny projektové manažery, podnikatele a studenty. Kniha je doplněna o řadu nových metod, zkušeností i témat, kterými jsou např. nové procesní modely, aktuální SW podpora pro řízení projektů, specifika mezinárodního prostředí a mnohé další.
Keywords: Podnikání a management