Sociální práce Aktuální otázky - Elichová, Markéta (Grada, 2017)
Poznejte současnou podobu a stav sociální práce prostřednictvím publikace o identitě sociální práce, jejím vymezení a problémech se vzděláváním a profesionalitou sociálních pracovníků. Zabývá se jak vlivem sociálních služeb na sociální práci, tak opomíjenými tématy, jako je úloha sociální práce při doprovázení na poslední cestě člověka.
Keywords: Ostatní; Psychologie odborná