Biatlon - cesta na vrchol - Erben, Eduard (Grada, 2016)
Osobní příběhy, rozhovory a jedinečné fotografie mapující cestu českého biatlonu až na samotný vrchol... Přečtěte si o tom, jaké byly začátky a největší úspěchy českých biatlonových hvězd Gabriely Koukalové, Veroniky Vítkové, Ondřeje Moravce, Michala Šlesingra či Jaroslava Soukupa a dalších.
Keywords: Sporty